Придумані сонячні панелі, які імітують натуральні матеріали (бетон, камінь, дерево)

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 Компанія з сонячної Італії, з назвою Dyaqua була першою, хто зумів випустити сонячні модулі, поверхня яких імітує натуральні будівельні матеріали, такі як дерев'яну балку, брусок або черепицю.

Придумані сонячні панелі, які імітують натуральні матеріали (бетон, камінь, дерево)

 Сонячні панелі для дому, естетична сторона

   Така інноваційна розробка італійців, дозволить будівлям, розташованим в межах міста перейти на поновлювані джерела енергії, і не зіпсувати історичний або сучасний архітектурний ансамбль споруд, імітація бетону буде дуже гармонійно виглядати в багатьох випадках.

   Придумані розробниками Dyaqua панелі, це за своєю суттю фотогальванічні елементів нового покоління, які покриті текстурованим шаром, які дозволяють пропустити в достатній кількості сонячні промені. Перш за все, ці сучасні елементи будуть актуальними для забезпечення будинків з культурною спадщиною необхідною кількістю енергії, але замовити їх може кожен.

   Італійська організація на спеціальній платформі збирає попередні замовлення, а ціна на панелі розглянутого виду досить висока - починається з ста доларів США. Якщо говорити про безпеку, то сонячні модулі виготовляються з нетоксичної переробленої сировини, яка стійка до негативних наслідків температурних коливань і атмосферних опадів.

   Сонячна енергетика не стоїть на місці, вона розвивається, і тепер, панелі стають більш гармонійним і не виглядають як інорідні деталі в міському середовищі.

   Зовсім недавно американські інженери вбудували модулі, які споживають сонячне світло у вікнах,  стартап SolarWindow представив для публіки спеціальну рідину, яка перетворює просте покриття скла в генератор, який збирає ультрафіолетові промені сонця.

   Хочете купити сонячні панеліале не знаєте, що буде підходящим у Вашому випадку? Тоді зв'яжіться з нами, ми порадимо і допоможемо вибрати вигідний варіант!

Популярні: Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Сонячні панелі для естетичного вигляду сучасних споруд