Китайці створили унікальні всепогодні панелі, які ефективні навіть у хмарну, сніжну або дощову погоду.

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 Альтернативні джерела енергії стають дуже популярними, набирає обертів різного виду варіації, особливо у відношенні до сонячних батарей, розвинені держави витрачають божевільні бюджетні кошти на цю дуже важливу для кожного жителя планети Земля справу.

Китайці створили унікальні всепогодні панелі, які ефективні навіть у хмарну, сніжну або дощову погоду.

 Альтернативні джерела енергії стають дуже популярним, набирає обертів різних видів варіацій, особливо це стосується  сонячних батарей, розвинені держави витрачають божевільні бюджетні кошти на цю дуже важливу для кожного мешканця планети Земля справу. Наприклад, вчені з китайського інституту, довгий час працювали над поліпшенням модулів, і в минулому році, ці фахівці з Ціндао представили на публіці один прототип, який працює і генерує енергію навіть під час дощу. На сьогоднішній день такі панелі випускаються в невеликій кількості і проходять випробування, але дуже скоро купити сонячні панелі  цього типу зможе кожний.

Інноваційні сонячні панелі з унікальними властивостями

   Графеновий шар  використаний на поверхні дозволяє повноцінно виробляти енергію в дощову, сніжну, або просто похмуру погоду. Товщина шару тільки один атом, а він поглинає не більше двох відсотків сонячного ультрафіолету, це означає, що він практично не впливає на рівень енергоефективності модулів. Розробники стверджують, що розглянені сонячні модулі з шаром графену додатково підвищують рівень ефективності в 6,5 процентів.

Популярні: Сонячні панелі | Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Унікальні властивості інноваційних сонячних панелів