Ціна одного кВт/ч., отримана від сонця, за прогнозами аналітиків вже в цьому році буде становити менше двох центів

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Ціна одного кВт/ч., отримана від сонця, за прогнозами аналітиків вже в цьому році буде становити менше двох центів

Кожен житель планети Земля має чітко усвідомлювати, наскільки важливо зберегти природу і природні ресурси, тому що вони не безмежні, тому ви повинні думати про те, що ми залишимо нашим дітям, онукам та правнукам після себе. На сьогоднішній день вартість електроенергії, отриманої від сонця, дуже різна, в залежності від регіонів і масштабу виробництва, але все йде до зниження ціни, навіть для домашніх господарств і приватних домоволодінь.

Зниження цін на сонячну енергію

   Одна впливова дослідницька компанія, зробила прогноз, за яким, в поточному 2017 році, один кіловат енергії, що генерується від сонця, обійдеться не вище, а той менше двох центів.  Якщо прогнози правильні, попередній запис у 2,42 центів за кВт-год буде побитий. Така ціна була запропонована на одному з аукціонів, що проходив в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів.

   Аналітики в один голос стверджують, що існує серйозне збільшення загальної потужності всіх сонячних батарей у світі на 85 ГВт (в 2017 році). У Саудівській Аравії, на одному з тендерів можуть запропонувати таку низьку ціну, яку ще ніколи, ніхто і ніде не пропонував.

   Рекорд, який ще не був побитий, встановлений на початку осені в минулому році в Абу-Дабі, столиці ОАЕ, тоді потужні компанії JinkoSolar (Китай) і Marubeni (Японія) запропонувала ціну 2,42 центів за кіловат енергії. До цього рекорд був 2,91 центів, і запропонували цю ціну на чилійському аукціоні, організація SunEdison (Сполучені Штати Америки).

   Тендер у Саудівській Аравії буде проходити за такими ж умовами і правилами, коли був встановлений рекорд в 2,42 центів за кВт-год. Основні виставлені умови: майже нульова вартість землі, на якій будуть знаходитись панелі для генерації енергії сонця; довгостроковий проект; низькі податки; низька вартість рішення для законного встановлення; погоджені всіма сторонами умови фінансового плану.

Популярні: Сонячні панелі | Сонячні батареї 

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 4  відгуків: 1
Написати відгук
    • 4
    • 05.04.2020
    • Гість
    Вартість енергії отриманої від сонячних батарей