Кращі інженери розробили сонячні батареї з найвищим рівнем міцності

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 Фотоелектричні панелі зазвичай встановлюються на дахах різних будівель або на території з особливим парканом. Найкращим і найбільш логічним варіантом є дах будинку, тому що там можна отримати максимально можливу кількість прямих сонячних променів.

Кращі інженери розробили сонячні батареї з найвищим рівнем міцності

 Фотоелектричні панелі зазвичай встановлюються на дахах різних будівель або на території зі спеціальним парканом. Найкращим і найбільш логічним варіантом є дах будинку, тому що там можна отримати максимально можливу кількість прямих сонячних променів. Звичайно, якщо ультрафіолет від сонця, сильно нагріває тротуари, це означає, що туди потрапляє велика кількість енергії. Саме про це подумали хлопці в університету Джорджа Вашингтона, який знаходиться в столиці Сполучених Штатів Америки, і винайшли ще в 2013 році першу сонячну бруківку, його структура і міцність дозволяють по ньому ходити без шкоди для його.

Сонячні батареї від Solar Walk

   Площа тротуару, вбираючого енергію сонця - 9,3 квадратних метрів. Спеціальні панелі, на яких можна з усіма зручностями бродити, були випущені на світ за допомогою Onyx Solar (компанії технологічного спрямування із теплої Іспанії). Всі тротуарні модулі обробляються спеціальною плівкою, попереджаючи ковзання і раптове падіння, вони можуть витримувати до 400 кілограм.

   Сонячна енергетика  не стоїть на місці, тому панелі, які витримують ходьбу людей, були створені 4 роки тому, так що  можливо оптимізувати їх використання і додати функціональність.

   Встановивши двадцять сім модулів, можливо отримати пікову вихідну потужність в 400 Ватт. Такого обсягу буде достатньо, щоб горіло 460 LED лампочки, цього без сумніву достатньо для освітлення в темний час доби тротуару.

Популярні: Сонячні панелі | Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Сонячні батареї для використання в пішохідних тротуарах