Особливості цін на сонячні батареї в Україні

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Особливості цін на сонячні батареї в Україні

 Від чого можуть залежати ціни на сонячні батареї в Україні?

Зараз в державі пропонується безліч цікавих варіантів таких джерел енергії. Перед придбанням необхідно розуміти, які саме завдання потрібно буде виконувати. Якщо необхідно задовольнити базові побутові потреби, можна купити звичайні батареї. Завдяки їм можна буде отримати достатню кількість енергії для нагрівання води в душових, освітлення території біля будинку та інших аналогічних потреб. Якщо необхідно повне переобладнання енергетичної системи об'єкту, буде необхідно інший рівень витрат. Потрібно обладнати системи якісними і ефективними батареями.

На вартість сонячних модулів безпосередньо впливають кілька основних чинників. Серед яких можна відзначити:

  • Безпосередньо тип батареї.
  • Потужність.
  • Компанія-виробник.
  • Гарантія на продукт.

Батареї можуть бути плівковими і кремнієвими. Останній варіант вважається дорожчим. Це пов'язано з його реальною ефективністю. Кремнієві батареї характеризуються підвищеною ефективністю та показниками потужності. При допомозі  запиту сонячні батареї ціна в Україні ви зможете дізнатися більше про вартість такої продукції.

Найбільш дорогим варіантом на сучасному українському ринку альтернативних джерел енергії вважаються монокристалічні кремнієві модулі. Це пов'язано з використанням комплексних технологій у виробництві. Високоякісний кремній теж коштує досить багато, що впливає також на вартість.

Сучасні сонячні батареї: ціна в Україні та деякі нюанси її формування

Вартість формується з різних факторів. На додаток до основних характеристик батареї можуть впливати різні націнки. Це цілком природно, якщо батарея пройде довгий шлях від виробника до споживача через кілька посередників, це не може не вплинути на ціну. Тому, щоб отримати якісний продукт за адекватною ціною, важливо звернутися до перевіреної компанії, яка пропонує справедливі ціни.

Вартість батарей європейського і китайського виробництва буде також дещо іншою. Наприклад, сонячний модуль потужністю приблизно 30 Вт може коштувати в середньому близько 20 доларів. Вартість залежить від виробника. Полікристалічний модуль, який видає потужність на рівні 250 Ватт, обійдеться близько 150 доларів.

При підборі оптимального варіанту по вартості, необхідно враховувати потужність, габарити та інші технічні характеристики. Але в будь-якому випадку, покупка в безпечному місці дозволить отримати добре джерело для забезпечення об'єкта енергією. Батареї все одно себе виправдають. Але це буде відбуватися швидше у випадку придбання якісної продукції від надійного виробника.

Популярні: Сонячні батареї

 

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 4  відгуків: 1
Написати відгук
    • 4
    • 04.04.2020
    • Гість
    Цікаво про ціну та якість сонячних батарей