Основні переваги насосної групи

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Основні переваги насосної групи

 Спеціальні насосні групи представляють собою популярне обладнання для організації ефективного функціонування опалювальних систем. Існує кілька основних типів таких груп, які мають свої переваги, деякі особливості. Вони можуть використовуватись для змішувальних та прямих контурів опалення. Також існують вироби, які дозволяють підтримувати постійний рівень температури в зворотній лінії. Є також групи з теплообмінником нестандартного типу, що дозволяє реалізувати нестандартні рішення. Переваги насосної групи досить великі. До них можливо віднести таку різноманітність запропонованих  на ринку варіантів.

Цікаві риси сучасних насосних груп

Сфера використання насосної групи досить обширна. Це може бути прямий контур, в якому теплоносій подається напряму. Його температура така ж, як у джерела тепла, тобто не відбувається ніякого охолодження. Часто використовується, як контур радіаторного опалення або завантаження баку. В комплекс насосної групи входить досить велика кількість різних виробів, включаючи необхідну запірну арматуру, інтегрований зворотній клапан, спеціальні контактні термометри, блокова теплоізоляція і т.д. Завдяки повному оснащенню, група може виконувати свої функції на належному рівні. Головне – придбати їх в правильному місці, де надається гарантія відповідної якості, надійності і т.д.

В склад можуть входити кульові крани, контактні термометри з широким діапазоном температур, негорюча теплоізоляція блокового типу, посадочні місця для перепускних клапанів, комплект кріплень на стіну, труба зворотної магістралі і т.д. При підборі насосної групи доцільно враховувати деякі особливості конкретного об'єкту, підібрати нормальне місце для установки. При монтажі виробу з підвищеним тиском, як правило, вимагається доробка теплоізоляції безпосередньо на місті.

Такі групи можуть застосовуватися в регульованих контурах опалення, наприклад, в теплій підлозі, радіаторному контурі і т.д. Регулювання проводиться шляхом додавання холодного теплоносія, який надходить із зворотної лінії на головну. Це дає можливість підтримувати нормальний температурний рівень носія всередині системи.

Переваги насосної групи

Таке обладнання має кілька важливих плюсів. Якщо грамотно вибрати модель, то можна гарантувати оптимальне функціонування опалювальної системи. Теплоносій всередині буде циркулювати постійно і надійно. Є моделі, в яких обслуговування здійснюється за допомогою автоматичного додавання носія з лінії подачі.

Основні переваги включають стабілізацію роботи опалювальної системи, підвищену ступінь надійність, простоту експлуатації. Після встановлення всіх елементів групи професіоналами експлуатація відрізняється максимальною простотою. Головне – придбати таке обладнання в перевіреному місці, де гарантується відповідна якість. Перевагою є вибір зручного місця для монтажу. В комплект зазвичай включаються спеціальні кріплення для здійснення установки. Деякі групи можуть бути використані в системах, де робочі температури негативні.

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 4  відгуків: 1
Написати відгук
    • 4
    • 05.04.2020
    • Гість
    Застосування насосної групи