В Україні все частіше почали використовувати потужні сонячні панелі

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 На території України все частіше починають встановлювати сонячні панелі звичайні люди. І таким чином вони починають економити вже сьогодні.

В Україні все частіше почали використовувати потужні сонячні панелі

  Зелений тариф всіх компаній та фізичних осіб, які встановили енергонакопичувальні модулі в 2016 році, з потужністю до тридцяти кіловат досить високий (0,19 ЄВРО за кВт/год), але незважаючи на це, за минулий рік була встановлена ефективна сонячна панель в чотири рази більшого об’єму, в порівнянні з 2015 р, щоб бути більш точним, то з 251 до 1111 домогосподарств.

   Важливо відзначити, що панель сонячна, яка найбільш часто використовувалась, стала потужнішою в сім разів (від 2,2 МВт до 16,7 МВт), це означає, що різні домогосподарства почали використовувати модулі з більшою потужністю для своїх потреб.

   Для тих хто встановив сонячні модулі до 30 кВт в 2016 році, діє дуже приємний тариф 0,19 євро за одну кВт/год. Вельми показова на цьому тлі динаміка зростання використання сонячної енергії для ведення фермерської діяльності.

   У першому кварталі минулого 2016-го, кількість організацій різних профілів, з використанням "зеленої енергетики" збільшилася на 22,1%, в порівнянні з попереднім періодом, у другому кварталі на 44,3%, в третьому - на 45,4%, а в четвертому на 77,4%. Це динамічне зростання дає надію на бум і в поточному, 2017 році.

   Вам потрібно купити сонячні панелі? Зв'яжіться з нами і ми допоможемо вам зробити правильний вибір!

Популярні: Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Потужні сонячні панелі в Україні