Tesla батареї та сонячні панелі SolarCity забезпечують енергетичну незалежність острова в Тихому океані

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 Наприкінці листопада минулого року, Tesla оголосила про придбання компанії SolarCity. Ця подія, найвідоміша компанія, яка спеціалізується на виробництві електричних автомобілів, вирішила відзначити, оголосивши про створення великого проекту енергетичних систем.

Tesla батареї та сонячні панелі SolarCity забезпечують енергетичну незалежність острова в Тихому океані

 Наприкінці листопада минулого року, Tesla  оголосила про придбання компанії SolarCity. Ця подія, найвідоміша компанія, яка спеціалізується на виробництві електричних автомобілів, вирішила відзначити, оголосивши про створення великого проекту енергетичних систем, основне поповнення для яких будуть давати сонячні батареї, завдяки грамотному будівництву, система буде живити острів під назвою Тау, він відрізняється особливим сонцем і теплом.

Енергоефективність

Зовсім недавно, невеликий клаптик землі в Тихому океані був повністю залежним від генераторів, які працюють на дизельному паливі, завдяки їм там було енергоживлення. Але за короткий проміжок часу, Тесла створила унікальну енергетичну мережу, яка отримує живиться від сонця. Ця енергосистема впорається з потребами кожного мешканця острова. Ілон Маск підкреслив про безцінні переваги цього проекту, а саме для 600 мешканців Тау.

Фінансове питання було вирішено американською владою та Адміністрацією Американського Самоа.

Мікро-мережа має в своєму складі шістдесят систем резервного живлення від компанії Тесла (вони допоможуть при непередбачуваних неполадках або тривалої поганої погоди) і 5328 сонячних батарей. Загальна ємність для накопичення-6 МВт/год, а ємність самих панелей-1,4 МВт.

Представники Тесла стверджують, що цей проект дозволить острову не турбуватися про постачання дизельного палива і де взяти на себе це дуже серйозні фінанси, тому що 400000 літрів пального на рік - значний об'єм.

Коли на вулиці ясна погода, акумулятори заряджаються протягом 7 годин. Цього буде достатньо, щоб острів протягом 3 днів без сонця, був енергетично незалежним.

Купити в Києві сонячні панелі

Ви знаходитесь в столиці або будь-якому іншому місті України і хочете придбати панелі, які живляться сонячним ультрафіолетом? Зв'яжіться з нашими менеджерами-консультантами, і вони грамотно проконсультують Вас, допоможуть зробити правильний вибір.

Популярні: Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Сонячні панелі для забезпечення енергетичної незалежності