Сонячна енергетика - мистецтво з великими перспективами

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 Мені завжди було цікаво, як активна діяльність, в епоху колосального розвитку в усіх сферах людської діяльності впливає на природу.

Сонячна енергетика - мистецтво з великими перспективами

 Мені завжди було цікаво, як активна діяльність, в епоху колосального розвитку в усіх сферах людської діяльності впливає на природу. У цьому світі кожен спирається на свої гаджети, комп'ютери, автомобілі та інше обладнання для створення найбільш комфортних умов для себе. Між тим, ми всі забуваємо про наслідки, людство активно застосовує не відновлювані природні ресурси викопного походження.

Найбільша сонячна електростанція в Західній Україні

   На жаль, екологічний стан землі погіршується з великою швидкістю, не за днями, а по годинах. У тексті нижче ми будемо писати трохи про найбільшу електростанцію в Західній Україні. Вона розташована в селі Ірлява, Великоберезнянський район. Я спробував донести до всіх читачів повідомлення, що речі не так вже й погані, люди з усіх куточків нашої прекрасної планети Земля думають про майбутнє.

   Зважаючи на те, що у сонячної енергетики в Закарпатті є величезний потенціал, три дуже перспективні проекти були реалізовані, і навіть дуже вдало використовуються місцевими жителями, один з них - станція в Ірляві.

   Коли будували об'єкт, використовувались італійські технології, тільки через півроку вдалося побудувати і настроїти електростанцію, вона складається з 43 тис. панелів, які оселилися на двадцяти трьох гектарах землі. Заплановане виробництво енергії становить 11 млн. кВт/год на рік, а пікова потужність 10,09 МВт. Що достатньо, щоб повністю забезпечити електроенергією не тільки Великоберезнянський район, а навіть більшу кількість споживачів.

   Такого виду станція для генерації електроенергії не єдина в Україні, в Закарпатській області таких тільки три, їх сумарна потужність -18 МВт. Для розуміння: генерація електроенергії на Закарпатті – класичним шляхом на ГЕС, загальна потужність яких - понад 37 МВт.

Користь і надія на майбутнє

   Незважаючи на свою прогресивність, отримання енергії від сонця в промисловому масштабі, вимагає виділення землі. Розвиваючи нові та нові проекти для вироблення електроенергії з відновлюваних джерел, ми не тільки показуємо практичність, а використовуємо винахідливість, знання та навички, щоб знайти вирішення екологічних проблем, які назрівають, бажаючи подарувати надію на світле майбутнє для наших дітей та онуків.

Популярні: Сонячні батареї

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 05.04.2020
    • Гість
    Перспективи сонячної енергетики в Україні