Існує аеропорт, який отримує в повній мірі енергію завдяки сонцю

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.

 У індійському штаті Керала, недалеко від міста Кочин, в населеному пункті Недумбассері, в минулому році перевели аеропорт на енергію сонця.

Існує аеропорт, який отримує в повній мірі енергію завдяки сонцю

  У індійському штаті Керала, недалеко від міста Кочин, в населеному пункті Недумбассері, в минулому році перевели аеропорт на енергію сонця. Беручи до уваги той факт, що через рік він транспортує близько 7 млн. пасажирів, то за прогнозами протягом наступних двадцяти п'яти років, викиди в атмосферу двоокису вуглецю знизиться до 300 000 тонн, все це завдяки переходу на сонячну енергію.

   Щоб забезпечити енергетичну незалежність, поруч з аеропортом побудували електростанцію на 46 000 сонячних панелей, які зайняли територію 182 000 квадратних метрів. З 2013 року розпочався поступовий перехід об’єктів транспортної інфраструктури на поновлювані джерела енергії.

Гексагон енергія сонця для аеропорту

Повний перехід "терміналу" в індійському місті Кочин, стався в кінці весни 2016 року. Звичайно, влада не поспішала відключати аеропорт від центральної енергосітки, боячись тривалої хмарності, але це тимчасове явище, яке незабаром буде вирішено на користь збереження навколишнього середовища, тому що екосистема на землі настільки тендітна та вимагає особливої уваги і турботи.

   Дані, які ми маємо, кажуть, що "повітряний термінал" був першим "енергетично нейтральним" аеропортом в світі, а це означає, що він споживає стільки енергії, скільки і виробляє. Це серйозний здобуток для такого величезного об'єкту, який приймає дуже великий потік пасажирів.

Популярні: Сонячні панелі | Сонячні батареї 

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 4  відгуків: 1
Написати відгук
    • 4
    • 05.04.2020
    • Гість
    Сонячні батареї для живлення аеропорту