Приватна сонячна станція під "зелений тариф"

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ. ПРОДАЖ, ВСТАНОВЛЕННЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ.
Приватна сонячна станція під "зелений тариф"

Приватна сонячна станція під "зелений тариф" - це перший крок на шляху до енергетичної незалежності і скорочення викидів парникових газів на нашій планеті. Розвиток науково-технічного прогресу за останні 20 років, міжнародні угоди та механізми державної підтримки призвели до зростання зеленої енергетики і, зокрема сонячних електростанцій.

Досконалість і масовий характер виробництва сонячних батарей (фотоелектричних елементів) забезпечили підвищення ефективності і, таким чином, зниження їхньої ціни. Економіки цілих країн були реорієнтовані на сонячну енергетику і заявили на пріоритет у розвитку цього типу альтернативної енергетики. Ця тенденція в світі буде тільки активізуватися на тлі зростання цін викопного палива і скорочення викидів парникових газів.

Всі ці тенденції набувають обертів і в Україні. На фоні тарифів прийнятих законодавчо в Україні, росте і зацікавленість у сонячних станціях під "зелений тариф". На сьогодні це не тільки енергетична незалежність і скорочення викидів парникових газів, а й механізм отримання додаткового пасивного доходу від свого будинку, зокрема від встановленої сонячної станції, який привабливіший, ніж інші види вкладень на депозит і в нерухомість.

Сонячна електростанція під "зелений тариф" в Україні має термін окупності від 4 до 8 років експлуатації і залежить від розміру власного споживання, його оптимальної конфігурації для вашого будинку та компетентного монтажу. Купити сонячну станцію під "зелений тариф" з повним переліком послуг по підбору обладнання та монтажних послуг можливо в «ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ». Пропонуємо вам ознайомитися в цьому розділі з варіантами типових сонячних електростанцій під "зелений тариф".

комплект сонячної станції 

Приватна сонячна станція під "зелений тариф" включає в себе  сонячні батареї (з'єднані послідовно або паралельно за допомогою монтажної рами), розподільчу коробку (з захисним обладнанням), кабелем постійного струму, головним вимикачем постійного струму, перетворювач-інвертор, кабелі змінного струму, електролічильник з системою розподілу потужності.

На сьогодення  монтаж сонячної станції можливо проводити на даху приватного будинку, гаражі та допоміжних приміщеннях, а також можливий монтаж і на присадибній ділянці. При підборі і придбанні обладнання сонячної станції для Вашого будинку можлива його гібридна версія: частина сонячних батарей на даху будинку, частина на побутові приміщення і на присадибній ділянці. Основна умова гібридного розміщення сонячних батарей - мережевий сонячний інвертор повинен відповідати і припустити оптимальне виробництво з різних масивів сонячних батарей, і тим самим зменшити термін окупності вашої сонячної станції під зелений тариф.

Оптимальним для розташування сонячної станції під "зелений тариф" це дах з нахилом 35 градусів (+-8 градусів) орієнтований на Південь, Південний-Схід або Південний-Захід.  У разі відсутності скатного даху можна встановити сонячну станцію і на плоский дах при додаткових несучих конструкціях, що забезпечують необхідний нахил сонячних батарей.

Довірте підбір обладнання та монтаж сонячної станції "ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ". Ми пропонуємо і реалізуємо індивідуальний варіант технічного рішення з оптимальними фінансовими вкладеннями для швидкої окупності вашої сонячної станції під "зелений тариф". Вибір за Вами!

автор: ГЕКСАГОН-ЕНЕРГІЯ
Відгуки по статті :
средній рейтинг: 5  відгуків: 1
Написати відгук
    • 5
    • 21.04.2021
    • Гость
    Оптимальное расположение солнечных батарей и монтаж солнечной станции под зеленый тариф